Viral..Budak Perempuan Menghina Lelaki Kerja Kilang! Terima Balasan Apabila Dikerjakan Lelaki Lain !

Silap besar gadis ini, memuat naik status sebegitu dan check in lokasi semasa status di update di FB. Beberapa lelaki yang berang dengan status tersebut telah bergegas ke lokasi check in gadis itu dan membuatkan beliau menyesal seumur hidup ! 

Dulu sudah ‘viral‘ dengan isu seorang ‘cikgu’ wanita yang memperlekeh kaum adam yang tidak bergaji besar di laman sosial, sekarang muncul pula seorang perempuan menghina lelaki yang berkerja kilang.

Macam-macam hal, dah tahu laman sosial itu merupakan medan sesuatu benda untuk menjadi ‘viral’ atau terkenal, lagi mahu mengeluarkan ‘statement’ panas lagi menyirapkan kaum lelaki. Menggunakan nama ‘Awan Dania’ di laman sosialnya, perempuan itu telah mengeluarkan kenyataan panas yang menyatakan lelaki yang bekerja di kilang merupakan golongan ‘low-class.

‘ Yang ada dalam kepala gadis berfikiran sempit ini hanya kuli agaknya, kuli pun satu pekerjaan yang mulia jika ada yang tak tahu. Sudah-sudahlah memperlekeh punca rezeki orang atau menghina pangkat darjat seseorang tak kisahlah lelaki mahupun perempuan, akhirnya nanti kita semua sama sahaja di sisi tuhan. Kepada gadis-gadis yang tak mahu ‘dingorat’ dengan abang-abang kilang tu, pergilah cari kerja kat tempat lain, jangan ada yang kerja kilang juga.

Carian yang berkaitan: