“Ibu jaga 2 tahun 7 bulan satu luka parut tak pernah kena, macam mana dada jaga anak?” – Tak berniat burukkan sesiapa, Fasha Sandha luah kekecewaan lepas lihat kesan calar dan lebam pada anak

"Ibu jaga 2 tahun 7 bulan satu luka parut tak pernah kena, macam mana dada jaga anak?" - Tak berniat burukkan sesiapa, Fasha Sandha luah kekecewaan lepas lihat kesan calar dan lebam pada anak

“Ibu jaga 2 tahun 7 bulan satu luka parut tak pernah kena, macam mana dada jaga anak?” – Tak berniat burukkan sesiapa, Fasha Sandha luah kekecewaan lepas lihat kesan calar dan lebam pada anak

Siapa ikut Fasha Sandha dekat Instagram mesti suka tengok gelagat anak mereka berdua, Ryfal dan Jemma. Memang kedua anaknya memang agak manja dengan Fasha sehinggakan kalau Fasha shooting pun Fasha tetap facetime atau video call dengan anaknya. Manja betul.

Terbaru di Instagram milik Fasha, Fasha sedikit kecewa apabila anaknya mempunyai kesan cakar dan sedikit lebam. Siapa pulak buatnya? Kenapa Fasha kecewa? Aduhh..

Ini adalah kesan cakar dan sedikit lebam. Ya, to some people maybe ia kelihatan kecil, but to me, ini satu perkara yang sangat mengguriskan hati saya. Untuk melepaskan anak, bukan satu perkara yang mudah. Hanya ibu yang benar2 ibu yang akan memahami perasaan ini. Saya paksa diri demi kebaikan anak2 , bila balik ada lebam luka begini, apa patut sy rasa sbgai seorang ibu? Yes accidents happen, but sebagai ibu sy berhak untuk tahu kenapa jadi begini pada anak perempuan saya yang tak pernah luka seumur hidup.

Saya menulis, kerana saya sgt terguris hati, saya bukan marah,bukan juga membesarkan hal, tapi sy menulis kerana sy berhak untuk menulis tentang apa yg saya lalui. Adakah kerana sy seorang artis, saya tidak berhak menulis? Adakah sy hanya boleh menulis perkara yang MANIS2 dan BAIK sahaja? Saya seorang ibu, hanya ibu mithali saja yang akan memahami perasaan saya. Semoga Allah sentiasa melindungi anak2 saya apabila saya tiada disisi. Ini adalah luka pertama dan luka tu dimuka pula. Saya berasa kecewa sangat kecewa.

Saya yang mengandungkan dan saya yang melahirkan anak saya. Bila anak saya sakit saya turut merasakan kesakitan. Tidak berniat memburukkan sesiapa, hanya berkongsi, dan saya tetap akan menulis di IG saya sampai bila2, pahit atau manis. Its my IG, remember that always. #iburayfalraysha#frustrated@wlfs4eva

Apa perasaan seorang ibu, 3 hari tak jumpa anak, bila anak balik rumah ada luka kat muka. Dah la nak raya ni …Ibu jaga Jemyma 2 tahun 7 bulan satu luka atau parut pun tak penah kena. Hmmm macam mana dada jaga anak … #frustrated
#iburayfalraysha@wlfs4eva

Sumber :fashasandha

Via: Oh Bulan

Loading...
Scroll to top